Kursutbud Himmelsgården Art

Vedic Art


Vedic Art är en form av måleri där du alltid gör ”rätt”. Om du målar och du inte är nöjd med det du ser kan du alltid måla över eller tvätta bort. Denna härliga, kreativa och fria konstform kommer från de gamla Veda traditionerna och skapades i denna form av Curt Källman i slutet på 80-talet. Den bygger på en metod med 17 principer som ger vägledning i målandet och hur vi kan leva våra liv. Det kan dölja sig många olika känslor som vi får möjlighet att uttrycka i form och färg utan ord eller tankar.

Metoden passar både nya och vana bildskapare.


Vi väcker och tillåter glädjen att skapa få ta sin plats


Vill du komma igång med ditt måleri och få tillgång till de 17 principerna som hjälper dig i ditt skapande av både konsten och livet? Då är du varmt välkommen att vara med på min kurs. Vi håller till i min ateljé på Himmelsgården. 

Bilden är tagen på en kursdeltagare i pågående kreativ process

Kursdatum och anmälan till Vedic Art grundkurs

Under två helger, fredag till söndag kommer vi att gå igenom principerna steg för steg och göra olika övningar för att förtydliga varje princip. När du mailat din anmälan får du en beskrivning av mig om tid, plats, material osv. 


Princip 1-12  15-17 september 10.00-16.00 samt

Princip 13-17  13-15 oktober 10.00-16.00 (6 dagar)Pris: 5000 kr för hela grundkursen (kan delbetalals 2 500 kr/helg) inklusive fika. 
Plats: Himmelsgården, Långlöt 20, 387 93 Borgholm

Lärare: Monika Nordh Cangemark, Vedic art lärare, diplomerad lärare i mindfulness

 

För anmälan och mer information kontakta mig genom att maila till  monika@himmelsgarden.se

Måla med lust och hjärta


Under två dagar låter vi vår lust och vårt hjärta  vägleda oss i måleriet. Med nyfikenhet och lekfullhet provar vi oss fram i färg, form och struktur för att finna vårt unika uttryckssätt. Helt utan krav!
Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna oavsett om du aldrig målat innan eller om du är aktiv i ditt måleri. Jag möter och coachar dig utifrån dina behov och önskemål.


Vi skapar med lust och hjärta. Allt är tillåtet


Vill du komma igång med ditt måleri och få tillgång till tips och trix som ökar möjligheten till kreativitet? Då är du varmt välkommen att vara med på min kurs. Vi håller till i min ateljé på Himmelsgården. 

Kursdatum och anmälan till Måla med lust och hjärta

Under två dagar kommer vi att gå igenom akrylfärgens egenskaper, verktyg och metoder samt olika sätt att skapa struktur med hjälp av olika material, sk. mixed media.

När du mailat din anmälan får du en beskrivning av mig om tid, plats, material osv.


Kommande kurstillfällen:

26-27 augusti 10.00 - 16.00 

Pris: 2 500 kr inkl. fika 


28-29 oktober 10.00 - 16.00

Pris: 2 500 kr inkl. fika

Fullbokad


Extrainsatt kurstillfälle

21-22 oktober 10.00-16.00

Pris: 2 500 kr inkl. fika

1 plats kvar


Plats: Himmelsgården, Långlöt 20, 387 93 Borgholm

Lärare: Monika Nordh Cangemark, Vedic art lärare, diplomerad lärare i mindfulness

 

För anmälan och mer information kontakta mig genom att maila till  monika@himmelsgarden.se

Företag, vänner osv.

Kontakta mig om ni vill diskutera alternativa upplägg. Kanske i samband med utvecklingsdag på jobbet eller ett kompisgäng som vill måla tillsammans vid något eller flera tillfällen. Frågan är fri och nästan allt är möjligt....